creatine

is een stof dat de spieren voorziet van energie en kan helpen bij betere sportprestaties.

Creatine Monohydraat ondersteunt vooral bij korte en hoge inspanningen, denk hierbij aan fitnessen of sprinten. Deze stof komt van nature ook voor in je lichaam, maar de hoeveelheden hiervan is niet voldoende voor het opbouwen van spiermassa. 

Gelukkig zijn er meerdere wegen die naar Rome leiden, je kan namelijk op verschillende manieren jouw voorraad aanvullen. Bijvoorbeeld door extra vlees en vis te eten. Stel je wil 4 gram creatine binnen krijgen, dan kan je ervoor kiezen om 1KG rundvlees te eten. Naast dat het niet heel gezond is, moet je dan ook wel een hele grote eter zijn, aangezien je dit dan dagelijks zou moeten toevoegen aan jouw voedingsschema. 

Daarnaast heb je ook onze  Creatine Monohydraat, deze is erg geschikt om zonder extreem grote hoeveelheden vlees of vis te eten, toch voldoende voorraad binnen te krijgen. Om zo spiermassa te kweken en kracht op te bouwen, in combinatie met krachttraining, daarom is dit ook erg populair bij bodybuilders en sporters.

""Om jouw lichaam te ondersteunen met het vergroten van de voorraad creatine in je spieren, wordt er geadviseerd om zeker 80-100gram koolhydraten per dag te eten.""

Creatine Creator Nutrition supplementen pakket

Er zijn twee verschillende manieren om de creatine voorraad op te bouwen, de snelle en de langzame methode. Met de snelle methode neem je 5 dagen lang 20 gram creatine per dag, je kan dit het beste verdelen door gedurende de dag 4 porties van 5 gram te nemen. Bijvoorbeeld bij het ontbijt, middageten, avondeten en voor het slapen gaan.

Met de langzame methode neem je 28 dagen lang 3 gram per dag in, dit is om de hoge voorraad in je spieren te behouden. Daarnaast is 2 tot 3 gram per dag nodig voor het spieronderhoud van je lichaam zelf.

Mocht je na een van deze manieren stoppen met het supplement, dan duurt het ongeveer 4 tot 5 weken dat je weer terug bent op je oude voorraad.

Whey Protein vrij van

Onze Whey eiwitten zijn allemaal vrij van

Creatine Creator Nutrition supplementen pakket

Let op

  • Al onze voedingssupplementen zijn  voor mannen en vrouwen vanaf 18 jaar.
  • Buiten bereik van kinderen houden.
  • De aanbevolen dosering niet overschrijden.
  • Een voedingssupplement is niet ter vervanging van een gezonde gevarieerde voeding.

Ben jij nu net zo enthousiast als wij??

Bestel dan nu gelijk en ontdek zelf hoe dit jouw prestaties ondersteund.

Scroll to Top