Eiwitshakes zijn een van de populairste supplementen bij fanatieke en minder fanatieke sporters

Whey Protein

Eiwitshakes zijn een van de populairste supplementen bij fanatieke en minder fanatieke sporters.

Whey Protein shakes zijn rijk aan eiwitten en helpen daarom uitstekend bij het onderhouden en opbouwen van jouw spiermassa. 

Na zware inspanning ontstaan er namelijk kleine scheurtjes in de spieren en de eiwitten herstellen deze scheurtjes.  Aangezien de eiwitten uit onze shakes snel opgenomen worden in het lichaam, helpen ze effectief jouw spieren te herstellen,  onderhouden en de spiermassa te laten groeien.

Zelf neem ik ook eiwitshakes na een training, ik vind het namelijk een ideale manier om voldoende eiwitten binnen te krijgen. Ook als je bijna geen tijd hebt kun je toch snel en makkelijk jouw eiwitten binnen krijgen. Onze shakes zijn namelijk makkelijk te mengen in een van onze shakebekers met 250ml melk of water. 

Wanneer je intensief sport (bijvoorbeeld krachttraining) en streeft naar opbouw van spiermassa, word een eiwit inname van 1,4 – 2,0 gram per dag geadviseerd.  

Dit is per kilogram lichaamsgewicht en is de totale hoeveelheid vanuit je dagelijkse voeding en je supplementen. Dus stel je weegt 75kg dan word er geadviseerd om tussen de 105 – 150 gram eiwitten per dag te nuttigen.

5 voordelen van Proteinshakes

Heb jij alle voordelen van Whey Protein al ontdekt??
Of wil je ze toch nog even nalezen??

Whey Protein vrij van

Onze Whey eiwitten zijn allemaal vrij van

Ben jij nu net zo enthousiast als wij??

Bestel dan nu hier gelijk jouw whey protein in één van onze heerlijke smaken!!